Att bära eller inte bära mask under pandemin

Under webinar med de uppstigna mästarna ”Choose Amerika´s Future” den 18-20/9 2020 ställde en av deltagarna frågan:

Fråga: Bära masker eller inte bära masker? – Vad innebär det inom dualismen och vad är det rätta för folket?

Svår från Moder Mary: Återigen, om du tittar på detta ur ett långsiktigt perspektiv, kommer människor att se tillbaka på denna situation och säga: "Hur kan detta vara ett problem i Amerika?" Titta på så många andra demokratiska nationer där det inte är ett problem. Människor känner sig inte tvungna att bära en mask. De gör det för att de inser att de har ett ansvar att inte sprida viruset till andra människor. Så om de har viruset utan att veta det, är masken ett effektivt sätt att förhindra spridning av sjukdom. Varför är detta ett problem i Amerika? Eftersom människor – många människor i Amerika – har denna obalanserade känsla av att frihet innebär att du från regeringen inte har några begränsningar. Att regeringen inte ska tala om berätta för individen hur hen ska leva sitt liv.

Men min Älskade, det kan vara så att regeringen säger: ”Vi kräver nu att folk bär mask i offentligt forum.”. Men är det verkligen regeringen som inofficiellt fattar detta beslut? Är det inte så att regeringen faktiskt talar för helheten? Regeringen talar helhetens röst – för individuell frihet betyder inte att du kan göra vad du vill oavsett vilken effekt det har för andra människor. Detta är de fallna varelsernas och maktelitens uppfattning som tyvärr många amerikaner har antagit som sin egen och tror att den bygger på någon högre princip, även på en viss tolkning av Bibeln. Faktum är att även om du har individuell frihet har du också ett ansvar gentemot andra människor, ett ansvar gentemot samhället, mot helheten. När du har en sådan situation där detta virus sprider sig som det är och har varit i Amerika, måste du använda alla tillgängliga medel, oavsett om de är 100% effektiva eller inte.

Så det handlar helt enkelt om att visa socialt ansvar, samhällsanda att du gör vad helheten kräver av dig, och du förvandlar inte detta till en fråga om att regeringen begränsar din frihet eller tar bort friheten. Jag minns inte att Konstitutionen eller Självständighetsförklaringen definierar en frihet att sprida ett virus till andra människor som en av de grundläggande friheterna i Amerika. Så det här är en fråga om social medvetenhet och socialt ansvar och många människor i Amerika har förvrängt frihetsidealen som en ursäkt för att inte visa socialt ansvar och för att förneka behovet av att utveckla social medvetenhet. Det här är återigen antidemokratiskt. 

Copright 2020 Kim Michaels

Översättning Powel Kontny

Senaste kommentaren

17.01 | 17:26

Hi Andras! You have to ask people under adressen: feedback@morepublish.com. Sincerely! Powel K.

17.01 | 17:16

AZ ÉNÜNK EREJE - heter boken på ungerska

24.12 | 07:34

Vad heter boken på ungerska ?

21.09 | 11:17

Hej Andrei, błöcker på engelska kan Du bestąlla här:

http://www.morepublish.com/

Hälsningar! Powel K.

Dela den här sidan