Invokation över Coronavirusets utplåning - en sammanfattning

Del 1

I invokationen ropar vi efter ljus från den andliga världen för

… ta kontroll över energimatrisen för SARS-CoV-2-virus, alla andra Coronavirus och COVID-19-sjukdomar.

Att utplånade alla orena energier, band alla fallna varelser, demoner och massmedvetande varelser och befriade människor från sjukdomsspridning

 … att utplåna de /karmiska/ uppgifter som får människor att vara ovilliga att göra vad som är nödvändigt för att stoppa spridningen av SARS-CoV-2-viruset, alla andra Corona-virus och COVID-19 sjukdom. 

 … att rena det kollektiva medveandet, att rena alla oktaverna; den fysiska, emotionella, den mentala och identitetsoktaven. Att utplånaden energetiska matrisen av SARS-CoV-2 virus, alla andra Corona-virus och sjukdomen COVID-19. 

… att skapa en domino-effekt, som gradvis genombryter alla orenhetens barriärer, som utplånar den energetiska matrisen av SARS-CoV-2 virus, alla andra Corona-virus och sjukdomen COVID-19. 

 … att fjättra eller utplåna de demoner och entiteter som skapar den energetiska matrisen av SARS-CoV-2 virus, alla andra Corona-virus och sjukdomen COVID-19.

Del 2

… att fjättra demoner och entiteter och utplåna minnen som binder människorna till sinnestillståndet bakom SARS-CoV-2 virus, alla andra Corona-virus och sjukdomen COVID-19 

 … att utplåna allt lagrat i det kollektiva medvetandet och i människornas individuella psyken, som hindrar dem att bygga ett immunförsvar mot SARS-CoV-2 virus, alla andra Corona-virus och sjukdomen COVID-19. 

 … fatt jättra demoner och entiteter och utplåna minnen som binder människorna vid tankematriserna bakom SARS-CoV-2 virus, alla andra Corona-virus och sjukdomen COVID-19. 

 … att fjättra demoner och entiteter och utplåna minnen som gör människorna ovilliga att göra det nödvändiga för att stoppa spridning av SARS-CoV-2 virus, alla andra Corona-virus och sjukdomen COVID-19. 

 … att fjättra demoner och entiteter och utplåna minnen som ger människorna fördomar som gynnar spridning av SARS-CoV-2 virus, alla andra Corona-virus och sjukdomen COVID-19. 

 … att fjättra demoner och entiteter och utplåna minnen som får människorna att projicera att spridningen av COVID-19 är andra människors fel, istället för att ta ansvar för våra nationella och individuella omständigheter. 

 …  att fjättra demoner och entiteter och utplåna de minnen som hindrar människorna att se att spridningen av sjukdomen COVID-19 alstras av vissa tillstånd i våra individuella och nationella medvetanden. 

 … att fjättra demoner och entiteter och utplåna minnen som hindrar människorna att se att SARS-CoV-2 virus, och sjukdomen COVID-19 skapar ett tillfälle att lära hur sammankopplade vi är mot alla andra människor, och hur vi behöver stiga upp till en högre nivå av samarbete, eftersom en sjukdom inte accepterar de uppdelningar vi skapat mellan oss.

Del 3

… att fjättra de demoner, entiteter och fallna varelser som har skapat den energetiska matrisen bakom SARS-CoV-2 virus, alla andra Corona-virus och sjukdomen COVID-19. 

 … att fjättra de demoner, entiteter och fallna varelser som skapar smittsamma sjukdomar i syfte att skära ner storleken på jordens befolkning. 

 … att fjättra de demoner, entiteter och fallna varelser som försöker använda sjukdomen COVID-19 till att manipulera finanssystemet och ekonomin. 

 … att fjättra de demoner, entiteter och fallna varelser som försöker använda pressen och all kommunikation till att skapa ett tillstånd av panik de kan använda till att manipulera människorna. 

 … att fjättra de demoner, entiteter och fallna varelser som försöker använda sjukdomen COVID-19 till att manipulera våra mänskliga och demokratiska rättigheter. 

 … att fjättra de demoner, entiteter och fallna varelser som försöker använda sjukdomen COVID-19 till att manipulera näringsliv och industri. Vi ber dig att exponera all korruption. 

 … att fjättra de demoner, entiteter och fallna varelser som försöker använda sjukdomen COVID-19 till att manipulera samspelet mellan nationer. 

 … att fjättra de demoner, entiteter och fallna varelser som har skapat den energetiska matrisen bakom SARS-CoV-2 virus, alla andra Corona-virus och sjukdomen COVID-19. 

 Del 4

… att bryta den energetiska matrisen bakom SARS-CoV-2 virus, alla andra Corona-virus och sjukdomen COVID-19, så att spridningen av viruset och sjukdomen må få ett slut NU! 

 … att rena människornas alla kroppar, den fysiska, den mentala, den emotionella, och identitetskroppen, så att de kan skapa ett effektivt immunförsvar mot SARS-CoV-2 virus, alla andra Corona-virus och sjukdomen COVID-19. 

 … att rena människornas alla kroppar, den fysiska, den mentala, den emotionella, och identitetskroppen, för alla som löper risk att utveckla svåra symptom av SARS-CoV-2 virus, alla andra Corona-virus och sjukdomen COVID-19. 

 … att fjättra demoner, entiteter och fallna varelser och bryta den energetiska matrisen som hindrar exponering av den verkliga orsaken bakom SARS-CoV-2 virus, alla andra Corona-virus och sjukdomen COVID-19. 

 … att fjättra demoner, entiteter och fallna varelser och bryta den energetiska matrisen som hindrar upptäckt av effektiva energetiska botemedel för SARS-CoV-2 virus, alla andra Corona-virus och sjukdomen COVID-19. 

 … att fjättra demoner, entiteter och fallna varelser och bryta den energetiska matrisen som hindrar en exponering av vad ett virus egentligen är, och hur vi kan använda specifika energifrekvenser för att döda alla typer av virus

 … att fjättra demoner, entiteter och fallna varelser och bryta den energetiska matrisen som hindrar ett genombrott i att stoppa spridningen av SARS-CoV-2 virus, alla andra Corona-virus och sjukdomen COVID-19. 

 … att bryta den energetiska matrisen bakom SARS-CoV-2 virus, alla andra Corona-virus och sjukdomen COVID-19, så att spridningen av viruset och sjukdomen må få ett slut NU!

Gå över till
Invokation till Elohim Astrea för utplånande av Corona-virus

eller till dess engelska version:  
Invocation to Astrea for consuming Corona viruses

 Gå tillbaka till artikerlserie om Corona

 

 

 

Senaste kommentaren

17.01 | 17:26

Hi Andras! You have to ask people under adressen: feedback@morepublish.com. Sincerely! Powel K.

17.01 | 17:16

AZ ÉNÜNK EREJE - heter boken på ungerska

24.12 | 07:34

Vad heter boken på ungerska ?

21.09 | 11:17

Hej Andrei, błöcker på engelska kan Du bestąlla här:

http://www.morepublish.com/

Hälsningar! Powel K.

Dela den här sidan