Att använda invokationerna

Om Du hamnade på den här sidan först eller av misstag så rekommenderar vi att Du, efter att eventuellt ha bekantat Dig med dess innehåll, går ”tillbaka” till startsidan ("Hem") av denna site och börjar vandringen därifrån.

 

Denna text är lämplig för alla slags invokationer.

 

14 | Att använda invokationerna

I de följande kapitlen finner du fyra invokationer som är designade att konsumera rädslobaserad energi i de fyra oktaverna; den fysiska, den emotionella, den mentala- samt identitetsoktaven. Du läser dem högt, såsom beskrivits tidigare i boken. 

Du kan använda dessa invokationer på olika sätt, beroende på hur mycket tid du har. Det tar mellan 15-20 minuter att ge en invokation (beroende på läshastighet). Här kommer några förslag på hur du kan använda invokationerna för en mera organiserad procedur: 

  • Ge den första invokationen en gång dagligen under nio dagar. Sedan den andra invokationen en gång dagligen i nio dagar, och vidare med den tredje och den fjärde.
  • Om du kan spendera mera tid, ge två invokationer dagligen under nio dagar, och fortsätt sedan med de andra två.
  • Ge en eller två invokationer dagligen i 33 dagar. Fortsätt sedan med de andra.
  • Om du kan spendera en timme om dagen, ge alla fyra invokationer dagligen, under 9 eller 33 dagar. 

För att lättare komma igång, kan du köpa inspelningar av invokationerna på www.morepublish.com. Inspelningarna levereras i mp3-format som kan laddas ner till dator eller annan uppspelare. 

Glöm heller inte att det finns många fler invokationer tillgängliga utan kostnad på www.transcendencetoolbox.com. De täcker ett brett spektrum av ämnen, alltifrån personlig utveckling till världsproblem. Du hittar också ytterligare invokationer i flera av de andra böcker som utgivits av de uppstigna mästarna. Det finns i nuläget över 150 invokationer, och det antalet kommer att stiga i framtiden. Oavsett vilket intresseområde du kan ha, är det troligt att det finns en eller flera invokationer som du kan tillämpa på det område i samhället där du vill se förändring.

Senaste kommentaren

17.01 | 17:26

Hi Andras! You have to ask people under adressen: feedback@morepublish.com. Sincerely! Powel K.

17.01 | 17:16

AZ ÉNÜNK EREJE - heter boken på ungerska

24.12 | 07:34

Vad heter boken på ungerska ?

21.09 | 11:17

Hej Andrei, błöcker på engelska kan Du bestąlla här:

http://www.morepublish.com/

Hälsningar! Powel K.

Dela den här sidan