Fredens krigare

Omslag till engelsk utgåva.

Omslag till engelsk utgåva.

En av de mest inspirerande, tankeprovocerande och upplyftande historierna som kommit på mycket länge. 

En ung man drar ut i kriget i tron att han kämpar för Gud och tjänar sin nation. Han förlorar ett ben och återvänder som en fysisk och psykisk krympling. Han är arg på allt och alla och tycker han blev lurad att gå ut i krig av Maskinen, som kontrollerar världen och utnyttjar individerna tills de går sönder.

Soldaten tas om hand av en andlig mästare som hjälper honom se att enda vägen att befria sig från Maskinen är att bemästra sitt eget sinne. Mästaren tar Soldaten genom ett program med olika steg, som hjälper honom att komma till frid med sig själv, och upptäcka sitt livs mening. Mästaren åskådliggör ett brett spektrum av utmanande lärdomar om varför nationer startar krig och varför individer följer. Han förklarar varför världsfred inte kan uppnås genom att förändra andra utan endast genom att förändra sig själv.

Individuell frid är en effekt av självbemästrande. Världsfred är en effekt av en kritisk massa av individer som uppnår självbemästrande.

 

Från Kim Michaels: Denna bok är skriven som en historia som är underhållande och engagerande, men som också presenterar ett sammandrag av de uppstigna mästarnas läror om hur man går den andliga vägen och övervinner dualitet. Det är en ypperlig bok för ditt eget uppvaknande men också att dela med sig av med människor från alla livets skeden.

Originalets titel: Warrior of Peace

© Kim Michaels

© för översättning Per Johansson

Senaste kommentaren

17.01 | 17:26

Hi Andras! You have to ask people under adressen: feedback@morepublish.com. Sincerely! Powel K.

17.01 | 17:16

AZ ÉNÜNK EREJE - heter boken på ungerska

24.12 | 07:34

Vad heter boken på ungerska ?

21.09 | 11:17

Hej Andrei, błöcker på engelska kan Du bestąlla här:

http://www.morepublish.com/

Hälsningar! Powel K.

Dela den här sidan