Sidans medarbetare

Per 

Med andras ord: Kim Michaels flitigaste översättare till svenska språket och redaktör av andras översättningar samt denna sidas moderator.

Powel  

Med egna ord: Initiativtagare till Kim MIchaels-sällskapet, skapare och moderator av denna webbplats. Aktiv anhängare av direkt demokrati i Sverige (DirektDemokraterna). Internetaktivist, översättare av Kim Michaels verk, redaktör, förläggare, meditations- och mindfulnesslärare samt coach inom personlig utveckling.

Kerstin 

Med egna ord: Jag studerar för närvarande engelska; kandidat på Malmö Högskola och min ambition är att bli certifierad översättare. Jag blev intresserad av Kim Michaels böcker tack vare att Powel frågade mig om jag ville hjälpa till att översätta Michaels verk. Jag översätter just nu "Vetenskap och religion kan försonas" och "Hjälp de uppstigna mästarna stoppa krig"

Barbro

Med egna ord: Jag korrekturläser och redigerar mina kollegors översättningar av Kim Michaels texter. Jag brinner för människors lika värde och fred på Jorden. Arbetar med barn och ungdomar och försöker med musikens och dansens inneboende kraft stärka deras viljor, lyhördhet och sociala förmåga.

DU

Inbjuden av oss: Har DU blivit inspirerat av Kim Michaels texter och önskar översätta, redigera, korrekturläsa nya sådana och/eller bli medlem i Kim Michaels-sällskapet? - blir du mer än varmt välkommen! Ta kontakt med oss här

Senaste kommentaren

17.01 | 17:26

Hi Andras! You have to ask people under adressen: feedback@morepublish.com. Sincerely! Powel K.

17.01 | 17:16

AZ ÉNÜNK EREJE - heter boken på ungerska

24.12 | 07:34

Vad heter boken på ungerska ?

21.09 | 11:17

Hej Andrei, błöcker på engelska kan Du bestąlla här:

http://www.morepublish.com/

Hälsningar! Powel K.

Dela den här sidan